Oplev selv Skovparken

Ghettoblasters - del viden, ikke fordomme om Skovparken

Karl-Jørn Petersen, formand for AAB Kolding

Hvad forbinder du Skovparken i dag?

Skovparken er et kvarter, hvor der bor mange forskellige folkeslag og et område, hvor der er nogle udfordringer. Disse udfordringer består bl.a. af at sikre beboerne uddannelse og job.


Hvorfor vælger du at blive en ghettoblaster?

Fordi jeg vil være med til at sikre, at Skovparkens beboere ikke skal være en gruppe, som man forbinder med problemer og i særdeleshed slet ikke med ghettobegrebet, som efter min opfattelse, er et meget negativt ladet ord.


Hvorfor er det vigtigt at dele viden og ikke fordomme om Skovparken?

Hvis vi deler vores positive viden om Skovparken med andre, så kan vi være med til at fjerne de fordomme, der klynger sig til Skovparken.


Hvilken positiv afsmitning kan det have for kvarteret Skovparken, at der også er fokus på områdets positive sider?

Ved at fokusere på Skovparkens positive sider, får potentielle nye lejere lyst til at se nærmere på lejlighederne i Skovparken. Og når først folk besøger området, og ved selvsyn oplever Skovparkens dejlige lejligheder og alle de positive indtryk området giver, er jeg sikker på, at der ikke er langt til, at folk lejer en lejlighed.

Disse nye lejere vil være nogle gode ambassadører for området, da de vil viderebringe de gode budskaber og historier til familie og venner.

Couldn't find list with id : 34d01cf21f